Choreo k 100. výročí založení klubu

Kladeňáci, fanoušci, kamarádi,

za necelý měsíc a půl nás čeká velké výročí.

Ve středu 13. listopadu tomu bude přesně 100 let co byl v hotelu U Bílého Beránka založen sportovními nadšenci náš milovaný klub.

Jejich pokračovatelé, dnes tedy Rytíři Kladno, chystají k tomuto výročí svůj program a stejně tak my, jakožto aktivní fans, nechceme zůstat pozadu. V hlavách našeho tvůrčího choreo týmu je několik velmi pěkných nápadů jakým způsobem to na tribunách pěknými prezentacemi oslavit.

Určitě mnozí z Vás četli na webu kladeňáků jakým způsobem takové choreo vzniká – kolik za tím stojí úsilí, času a financí.

Fanouškovské choreo – seznamte se!
Fanouškovské choreo – podílejte se!

 

A sté výročí si žádá důstojné prezentace, které budou docela nákladné.

Je fajn, že se na tom podílíme všichni na tribunách bez rozdílu. Během domácích zápasů vybíráme tzv. kelímkovné, kdy velmi pomáháte tím, že své zálohované kelímky dáváte “nám” a my za zálohy zpět utržené pak můžeme platit materiál a potřeby na tvorbu chorea.

Krom příspěvků které nám takto poskytujete během utkání (ať už v anebo v kelímcích anebo i přímo v hotovosti do kasičky), jsme teď nově vytvořili QR kód propojený s účtem, na nějž nám můžete pomoci jakoukoliv částkou z Vašeho bankovnictví.

 

QR kód je přednastaven automaticky na 100 Kč, částku si můžete upravit dle svého 😉

Veškeré vybrané prostředky budou investovány smysluplně do příprav těchto velkých oslav. Podrobnosti o tom budeme postupně přinášet, stejně tak informace jak můžete pomoci jinak a třeba přiložit ruku k dílu.

Všem moc děkujeme

Fanklub Poldi Kladno

#Kladno100

Zhlédnutí: 427