Vyjádření aktivní části kotle k dalšímu postupu

Vyjádření aktivní části kotle k dalšímu postupu po vyhlášení bojkotu organizovaného fandění:

Všechny aktivní skupiny v kotli sdružené pod hlavičkou “Kladeňáci” se po dlouhé sérii porážek a zjevně nedostatečných řešení stávající situace jednomyslně shodly na pozastavení aktivního fandění do té doby, než vedení organizace odpoví na veřejně položené dotazy ohledně fungování a dalšího směřování klubu.

V pondělí 4. 3. 2024 proběhla schůzka úzkého jádra s majitelem Jaromírem Jágrem a tiskovým mluvčím Jaroslavem Keimarem.

Tato schůzka trvala do pozdních nočních hodin, kdy si obě strany vyjasňovaly své postoje a stanoviska.

Po zmíněné schůzce klub vydal stanovisko, kde reflektuje část otázek námi položených, což vítáme a zároveň s tím respektujeme, že část informací, které jsme se na schůzce dozvěděli, je z kategorie interních a nelze je zmínit v oficiálním prohlášení klubu.

Na základě zjištěných informací a termínu blížící se baráže, která je v tuto chvíli klíčovým momentem pro další směřování klubu, se aktivní část kotle vrací k organizovanému fandění.
Uděláme vše, co je v našich silách, abychom pomohli dotlačit tým k úspěchu a aby vedení klubu mělo možnost přejít k proklamovaným změnám pro další sezónu.

Bez ohledu na konečný výsledek však předesíláme, že z naší strany zvýšíme tlak na vedení klubu ohledně informovanosti fanoušků, nastavení a plnění předeslaného plánu a dalších bodů z našeho prohlášení.

V příští sezoně nás čeká výročí 100 let klubu a proto všichni věříme a  doufáme, že jej oslavíme v lepším rozpoložení a odpovídající atmosféře.

Ať žije Kladno!

Kladeňáci

Foto: Roman Mareš

Zhlédnutí: 2780