Zdravíme všechny podporovatele a příznivce kladenského hokeje

Již delší dobu několika lidem z kladenských tribun v hlavě vrtalo, jak zlepšit a posunout dál kladenskou fanouškovskou scénu.

Po několika schůzích a měsících příprav jsme se shodli na tom, že nejlepší možností bude všechny fanoušky ještě více propojit a organizovat pod jednotnou značkou KLADEŇÁCI.

 

Zcela otevřeně přiznáváme, že inspiraci jsme čerpali i od ostatních fanouškovských táborů, kde k podobnému sjednocení došlo. Jako příklad uveďme pražskou Tribunu Sever, brněnské Modrobílé nebo ostravské Chachary.

Samozřejmě již mnohé z vás napadlo, co bude se skupinami, které dosud fungovaly na kladenských tribunách, je s nimi konec? NE!

Všechna seskupení jako je Fanklub Poldi Kladno, Haldaři a další fungují dál stejně jako doposud, v tom se nic nemění, jen se stávají součástí něčeho většího.

 
Co to teda v praxi znamená pro nás fanoušky?

V první řadě vám chceme nabídnout komplexní informace o dění kolem fanoušků kladenského hokeje, aby vám neutekly avíza domácím utkáním, informace k výjezdům, tvorby chorea, nebo reporty z důležitých akcí, setkání s klubem atp.

Zároveň nabízíme možnost se více zapojit i pro ty z vás, kteří by měli chuť, ale nejsou v žádné větší skupině a dosud nevěděli, koho a kde oslovit. Kontaktovat nás můžete na všech našich sítích.

Máme pochopitelně do budoucna další plány a vize, jak nás, KLADEŇÁKY, posouvat, proto tedy sledujte naše sociální sítě či webové stránky, kde se zanedlouho dozvíte více už ke konkrétním akcím a událostem.

Mělo by to stát za to!

 

 

Zhlédnutí: 493