35. kolo, 12. 1. 2024, Boleslav – Kladno 4:3sn, info z výjezdu

V pátek 12. 1. nás čekal výjezd do Boleslavi na zápas o posledního fleka v tabulce.

Tomu však nenapovídal zájem o lístky do sektoru hostí, kdy rozhodně nebylo daleko od toho sektor zcela vyprodat.

Při posledním zápase zde chybělo zastoupení skupiny Haldaři (aneb Halda hnoje, Hrobaři a další urážky lidí, kteří mají reálně silné řeči jen v bezpečí domova za klávesnicí, ale osobně nepřišel za celou dobu ani jeden) a tak se domácí Boleslavská Smečka pokoušela atakovat a odcizit výjezdníkům šály, což se jim i podařilo.

Početná skupina měla tedy zálusk se podívat i na tyto hrdiny osobně.

Při příchodu na stadion slyšíme hromové „zkurvený Kladno“. Nevíme, čím jsme si zasloužili, ale jsme vlastně rádi.

Fandění na stadionu splňovalo místy nějaká kritéria, ale jako celek (a při tomto počtu výjezdníků) jsme rozhodně absolutně nesplnili potenciál, který zde byl. Chyběl tradiční bubeník (náhradníkovi jsme velice vděčni, že tento nelehký úkol vzal na sebe) a to byl taky jeden z důvodů, že to nebylo takové, jaké to být mohlo.

V sektoru visely vlajky kladenských Podfuckářů, Kladno Boys a Haldařů.

Hokejistům na ledě se dařilo střídavě oblačno a jako tradičně jsme mohli před samotnými nájezdy balit, protože tahle disciplína nám opravdu nejde.

Zajímavěji nakonec asi bylo na trase s domácími fans, kteří přišli pod sektor hostí, kde asi „chtěli“ atakovat kladenské.

Ti zde byli v počtu nejprve dvou Haldařů a neaktivitě domácích se vysmáli, načež jeden kladeňák se dostal nenápadně mezi těchto cca 10 Boleslavských, kteří však zamrzli jak když se Vám vypne ovladač na playstationu a neudělali zhola nic.

Zajímavé info jsme také dostali z domácí strany, kdy při příjezdu Brna Smečka buď neopustí raději svá místa v kotli, případně vůbec nepřijdou a když zde hraje Liberec (kdy všichni ví jakou sortu fandu mají Liberečtí Tygři) tak Smečka trhá v kuklách ploty u sektoru hostí apod. Klauni 🙂

Po zápase jsou ve městě manévry jak při derby sparta-slavie a jen zúčastnění vědí jak to vypadalo.

Grooooooooss from Halda hnoje

Foto Roman Mareš

Jak to viděl klub:

Zhlédnutí: 573