7. kolo, 1. 10. 2023, Plzeň – Kladno 4:5p, info z výjezdu

Na první říjnový zápas jsme zamířili do Plzně kde nás čekal tzv zápas o 6 bodů. Právě plzeňská škodovka byla totiž díky 1 bodovému náskoku na 13. místě a tak jsme ji potřebovali dotáhnout.

Do západočeské metropole jsme vyrazili individuálně. Největší skupinka 5 aut dorazila na místo už 1 a pul hodiny před začátkem klání.

Na zimaku nás pobavily cedule “fandíme slušně”, “fandí tu s námi děti”, apod. Obzvláště když po prvním sebemenším konfliktu na ledě se zimákem neslo “zkurveny Kladno” tak jsme oponovali právě pokřikem “fandíme slušně“.

Začátek utkání nebyl z naší strany nejlepší jak jsme zvyklí, avšak ve druhé třetině se do toho kluci opřeli a necelou minutu a pul po druhém inkasovaném gólu zahájil obrat svým premiérovým gólem za Kladno Denis Kusý.

Ani ne půl minuty na to srovnal stav Jaromír Pytlík, který se nakonec blýskl hattrickem, jímž nám vystřelil druhy bod v prodloužení.

Druhá děkovačka neproběhla na ledě, ale tentokrát venku, u busu, bylo to super. Z Plzně jsme přivezli 2 body a zatím na ně úspěšně navazujeme.

Jen tak dál Kladýnko!

Zapsal: Hoodie

A takhle to zas viděl klub:

 

Zhlédnutí: 165