15. 1. 2023, Motor – Kladno 6:2, info z výjezdu

Dne 15. 1. 2023 jsme vyrazili na výjezd do Českých Budějovic pro veledůležité body které nám měli zajistit odraz ode dna ELH.

Autobus pro fanoušky bohužel žádný vypraven nebyl a tak naši fanoušci vyrazili auty po vlastní ose, někteří také hromadnou dopravou.

Sektor který je na stadionu ne úplně chytře umístěný zdobí vlajka skupiny Kladno Boys, se kterými do Budvar Areny vyjelo i několik členů skupiny Kladenských Podfuckářů, společně se zhruba asi 20-30 dalšími fanoušky Kladenských rytířů.

Byť byl sektor vyprodán, ve chvíli kdy všichni stáli a neseděli to mohlo na první pohled působit dojmem že je sektor poloprázdný.

Hned během nástupu hráčů na led se i přes malé jádro aktivně fandících vytvořila super atmosféra a chvílemi nás bylo slyšet i více, než plnou tribunu Budějovických Motoráků.

Ti samozřejmě po prvních pár gólech začali se svým originálnímy pokřiky, nad čím jsme se s chladnou hlavou pousmály protože nebýt nás, Psožroutů, tak hrají Budějovičáci pro poloprázdné tribuny.

K výsledku bohužel není moc co psát, o tom si každý udělá sám.

Ve finále jsme se však shodli že i přes menší účast se rozhodně alespoň z té fanouškovské stránky není za co stydět, no a že věříme že příště přidají dobré výkony i kluci na ledě

Ondra

Foto v plném rozlišení

Zhlédnutí: 205