1. kolo, 15. 9. 2023, Olomouc – Kladno 1:0, info z výjezdu

Letošní sezónu jsme zahájili zápasem na daleké Hané a i přesto, že cesta tam je dlouhá, vypravilo se odhadem 30 fanoušků auty a někteří dokonce vlakem.

I přes tento nízký počet jsme se rozhodli vytasit s kladenským bubnem a novinkou od ALSza, kterou pojmenoval „Dotchin vozembouch“.

Tato novinka je kombinací tamburíny, basových strun, zvonků a činelů a krásně doplňovala bubeníka při skandování chorálů.

Jak je již zvykem, fandilo se hlavně v okolí bubnu v počtu cca 10 lidí, ale i přesto jsme si ověřili, že jsme byli slyšet. A to když jsme po několika krásných zákrocích skandovali jméno Adama Brízgaly, který nám i z druhé strany stadionu zamával na znamení, že o nás ví ♥.

 

Hokejově se bohužel nejednalo o příliš zajímavou podívanou.
V první třetině

jsme mysleli, že se Olomouc ujmula vedení již 5 vteřin po začátku přesilovky, ale nakonec jsme si oddychli, když rozhodčí gól neuznali. Radost nám ale vydržela pouze do konce první třetiny, kdy Olomouc vstřelila jediný gól zápasu a to bohužel do naší sítě.

Ve druhé třetině

se neprosadil žádný z našich ani soupeřových střelců.

Během třetí třetiny

bublaly emoce na ledě a tresty lítaly na obě strany, ani to ale gólu nepomohlo. Nakonec jsme i přes šance, které v zápasu byly, nedokázali uklidit puk do branky soupeře a odjížděli jsme poražení.

 

Jednalo se o první zápas a naši oceloví hoši se musí trochu sehrát. Již v neděli vlítneme na Pardubice a věřím, že doma body uhrajeme!

Zapsala Královna pekel

A takhle to zas viděl klub:

Zhlédnutí: 652